frigo-objekatFrigosistem d.o.o. je preduzeće koje se bavi trgovinom, montažom i servisom rashladne tehnike i pekarske i ugostoteljske opreme. Sjedište kompanije Frigosistem d.o.o. nalazi se u Nikšiću. Visok kvalitet proizvoda i usluga, široka ponuda i pristupačne cijene svrstavaju nas u jednu od vodećih firmi iz te oblasti na teritoriji Crne Gore.

Uvozimo i distribuiramo cijeli spektar proizvoda za klimatizaciju i hlađenje: uređaje i opremu, rezervne dijelove, materijal za montažu, alat i sredstva za održavanje i čišćenje.

Naše stručno osoblje će Vam pružiti podršku pri odabiru optimalne opreme, brzo i u roku je isporučiti, izvršiti montažu, pružiti svu potrebnu tehničku podršku i osigurati puštanje u pogon.

Kada se radi o specijalizovanim zahtjevima, u saradnji sa stranim partnerima pružamo brzu i kvalitetnu isporuku i montažu opreme.

Zastupnici smo vise renomiranih firmi koje se bave proizvodnjom opreme za rashladnu tehniku. Na lageru imamo sve komponente za izgradnju velikih i malih rashladnih komora, kao i rashladnih sistema.

Tokom eksploatacije kroz vlastiti servis i razgranatu servisnu mrežu osiguravamo rezervne dijelove i servisnu podršku za cijeli prodajni program.

Picture of

Podgorički put bb
Nikšić
Crna Gora

+382 69 540 577

+382 40 680 441, +382 67 264 920

frigosistem.milovic@gmail.com