Na tržištu SUNOCO i SUNISO brendovi ubrzano rastu i nemaju adekvatnu konkurenciju kada je u pitanju odnos kvaliteta i cijene proizvoda. Svaka serija je podvrgnuta strogoj kontroli prije nego što je odobrena za dalju distribuciju.

SUNISO GS ulja su vrhunskog kvaliteta i izričito namenjena za upotrebu kao maziva za rashladne kompresore. Mješaju se dobro sa HCFC i CFC rashladnim fluidima kao što su R-22, R -502 i R- 12. Takođe se odlično mješaju sa prirodnim rashladnim fluidima, kao što su R -717, R -600a i R -290.

SUNISO GS ulja su rafinisani iz posebno odabranih naftnih sirovina i posebnom metodom se obezbeđuju odlična mazivost i druga svojstva. SUNISO GS Ulja su odobreni od strane svih velikih proizvođača klima - uređaj, frižider, zamrzivač, auto klima uređaj na svetu.

SUNISO SL je serija sintetičkih ulja za rashladne sisteme dizajnirane specijalno za korišćenje u rashladnim kompresorima za frižidere, zamrzivače, čilere i industrijske sisteme hlađenja koji koriste HFC freone kao sto su R-134, R-404, R-410, R-407, R-507.